Tanrıkulu, Muhtar Adayı Olmayacağını Açıkladı

İstiklal Mahallesi’nin mevcut Muhtarı Polat Tanrıkulu, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde muhtar adayı olmayacağını duyurdu. İncirliova’nın en genç muhtarı ünvanına sahip olan İstiklal Mahallesi Muhtarı Polat Tanrıkulu, yeni dönemde Milliyetçi..

Tanrıkulu, Muhtar Adayı Olmayacağını Açıkladı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İstiklal Mahallesi’nin mevcut Muhtarı Polat Tanrıkulu, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde muhtar adayı olmayacağını duyurdu. İncirliova’nın en genç muhtarı ünvanına sahip olan İstiklal Mahallesi Muhtarı Polat Tanrıkulu, yeni dönemde Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova Belediye Meclis Üyeliği başvuru yaptı.

31 Mart 2014 seçimlerini kazanarak, İncirliova’nın en genç muhtarı olan Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile MHP’den Meclis Üyeliği Adaylığına başvuru yaptığını ve bu sebeple muhtarlığa tekrar aday olmayacağını belirtti.

İstiklal Mahallesi Muhtarı Polat Tanrıkulu açıklamasında ” 31 Mart 2014 yerel seçimlerinde bizi kırmayıp yanımızda olan çok değerli ihtiyar heyeti büyüklerim ve güzel mahallemizde bize destek veren, vermeyen bütün mahalleli büyüklerim, arkadaşlarım ve kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bir dönemi beraber iyisiyle, kötüsüyle tamamlamak üzereyiz. Şahsım adına hatamız, kusurumuz olduysa affola. Ben mahallemi çok seviyorum ve mahallemden razıyım. Muhtarlık vazifemizi bu dönem Meclis üyeliği basvurusunda bulunduğumuz için tamamlıyoruz ve aday olmama kararı aldık. Mahallemiz muhtarlık seçimlerinde kimseye taraf değiliz, herkese başarılar diler, saygılar sunarım.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.