Sultanlar İlk Maçta Garantiledi

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, oynanan baraj karşılaşmalarında ilk maçını kazanarak ligde kalmayı ilk senesinde başardı. Normal sezonu 10. sırada tamamlayan Aydın Büyükşehir..

Sultanlar İlk Maçta Garantiledi
Yayınlanma: Güncelleme: 70 views

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, oynanan baraj karşılaşmalarında ilk maçını kazanarak ligde kalmayı ilk senesinde başardı.

Normal sezonu 10. sırada tamamlayan Aydın Büyükşehir Belediyespor, avantajlı olarak başladığı baraj müsabakalarında ilk maçında Çanakkale Belediyespor ile karşılaştı. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilk seti Aydın Büyükşehir Belediyespor 25-15 kazandı. İkinci sette de iyi oynayan Aydın, 25-21 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Üçüncü sette iyi oynamasına rağmen 23-25 geride kalan Aydın, dördüncü sette 25-16 kazanarak 3-1’lik skorla Çanakkale Belediyespor’u devirdi. Rakibini 3-1 mağlup ederek baraj müsabakalarında avantajı elinde tutan Aydın, matematiksel olarak ligde kalmayı da garantiledi. Aydın Büyükşehir Belediyespor 7 Nisan Pazar günü Halkbank ve 8 Nisan Pazartesi günü Karayolları ile maç yapacak. Baraj etabının ikinci maçları ise 16-18 Nisan tarihlerinde yine Bursa’da yapılacak.

BARAJ ETABI STATÜSÜ:

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 9. 10. 11. ve 12. sırayı alan takımlar puanlarını baraj etabına taşırlar. 4 Takım (9. 10. 11. ve 12.) 3’er günlük 2 devreli Turnuva maçları oynar. Ligde alınan puanlar ile baraj etabında alınan puanların toplamı sonunda son iki sırayı alan (11. ve 12.) takımlar 1. Lig’e düşerler. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.