Sevgi Yolu’nda Trafik Kontrolü!

İncirliova’da bulunan ve yapıldığı ilk günden bu yana trafiğe kapalı olan Sevgi Yolu’nda, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla denetim gerçekleştirildi. Yıllardır trafiğe kapalı olduğu bilinmesi halinde bile motosiklet ve..

Sevgi Yolu’nda Trafik Kontrolü!
Yayınlanma: Güncelleme: 427 views

İncirliova’da bulunan ve yapıldığı ilk günden bu yana trafiğe kapalı olan Sevgi Yolu’nda, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla denetim gerçekleştirildi. Yıllardır trafiğe kapalı olduğu bilinmesi halinde bile motosiklet ve bisiklet sürücüleri tarafından kullanılan Sevgi Yolu’na herhangi bir aracın giriş çıkış yapması için çalışmalar yeniden başladı.

İstiklal ve Cumhuriyet Mahalleleri arasında kalan ve İncirliova’nın merkez noktası olarak bilinen Sevgi Yolu’nun giriş ve çıkışlarında yer alan bisiklet ve motosiklet giremez uyarılarına rağmen, orayı anayol gibi kullanan vatandaşlara uyarılarda bulunan İncirliova Belediyesi’ne bağlı Zabıtalar, yolu sadece yayaların kullanması gerektiği konusunda da vatandaşı bilgilendirdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Vatandaşlarımızın şikayetleri üzerine Sevgi Yolu’nda denetimi sıkılaştırdık. Biz hiçbir vatandaşımıza, hiçbir sürücümüze cezai uygulama derdinde değiliz. Kendilerinin bu konuda duyarlı olması ve kendilerine ait olan yolları kullanmalarını rica ediyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.