Sevgi Yolu’na İşgaliye Sınırı!

İncirliova’nın en işlek caddelerinden olan Sevgi Yolu’nda işgaliye uygulaması başlatıldı. Belediyenin aldığı kararla, esnaflar dükkan önlerinde en fazla 2 metreye kadar ürünlerini sergileyebilecekler. İncirliova’nın en işlek yaya yolu olan Sevgi..

Sevgi Yolu’na İşgaliye Sınırı!
Yayınlanma: Güncelleme: 149 views

İncirliova’nın en işlek caddelerinden olan Sevgi Yolu’nda işgaliye uygulaması başlatıldı. Belediyenin aldığı kararla, esnaflar dükkan önlerinde en fazla 2 metreye kadar ürünlerini sergileyebilecekler. İncirliova’nın en işlek yaya yolu olan Sevgi Yolu’na getirilen bu uygulama vatandaşların, esnafların ürünleri yüzünden rahat yürüyememesi sonucunda getirildi.

Gelen şikayetleri dikkate alan İncirliova Belediyesi, işgaliye uygulamasını hayata geçirdi. Belediye ekipleri iş yerlerinin önüne sarı şerit çekerek, işgaliye sınırlarını belirledi. Konu hakkında konuşan Başkan Kaya, ” Vatandaşlarımızdan Sevgi Yolu’nda rahat bir şekilde yürüyemediklerine ilişkin yoğun şekilde şikayetler alıyorduk. Bunun üzerine hem vatandaşımızın ulaşımını rahatlatacak, hem de esnafımızın işlerinin zarar görmesini önleyecek bir karara imza attık. Aldığımız işgaliye kararının vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.