Şerif Temel Öğrencilere Başarılar Diledi

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, sosyal medya hesabından Okulların 2. dönemi için öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada diğer Belediye Başkan Adaylarına da başarı dileğinde..

Şerif Temel Öğrencilere Başarılar Diledi
Yayınlanma: Güncelleme: 158 views

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, sosyal medya hesabından Okulların 2. dönemi için öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada diğer Belediye Başkan Adaylarına da başarı dileğinde bulundu.

31 Mart 2019 Yerel seçimleri sebebi ile aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından duyurular ve açıklamalar yapan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, “Anne ve Babalarının canı ciğeri olan yavrularımızın tatillerini bitirip, 2. dönem için okullarına başladıkları bugünün evlatlarımıza hayırlı olmasını, kazasız bir dönem geçirmeleri için Allah’a duacıyım.” dedi.

Diğer Belediye Başkan Adayları hakkında ve genel siyasi düşüncelerini aktaran Temel, “Tüm Belediye Başkan Adayı kardeşlerime başarılar diler, görevlerimizi önce Ülkem ve İlçem, sonra biz düşüncesinde yapmalıyız. Herşeyin İncirliova’mıza yararlı ve faydalı olmasını Yüce Allah’tan dua ile niyaz ederim.

Bizler siyasi faaliyetlerde hatalar yapabiliriz. Bizleri değerli İncirliova’lılar bağışlayın. Çünkü hatasız kul olmaz. Bizler ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için mücadele edeceğiz. Tüm Belediye Başkan Adayı kardeşlerime ve Meclis Üyesi Adaylarımıza başarılar dilerim.

Hepimizin kardeş olduğunu unutmadan, birbirimizi kırmadan, üzmeden seçimlerimizi sağlık ve mutluluk içinde tamamlayacağımızı düşünüyorum. İncirliova halkına saygılar sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.