Serdar Aziz’den transfer açıklaması! Gece yarısı…

Galatasaray’da sezonun ikinci yarısı için kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz, sosyal medya hesabından transfer açıklamasında bulundu. Galatasaray’ın kendisine kulüp bulmasını istediği Serdar Aziz sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Serdar Aziz açıklamasında..

Serdar Aziz’den transfer açıklaması! Gece yarısı…
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Galatasaray’da sezonun ikinci yarısı için kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz, sosyal medya hesabından transfer açıklamasında bulundu.

Galatasaray’ın kendisine kulüp bulmasını istediği Serdar Aziz sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Serdar Aziz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sözleşmeli olduğum kulübümün yönetimi tarafından menajerim aracılığı ile tarafıma, ‘Teknik ekibin talebi doğrultusunda ayrılmam isteği ile kulüp bulunması’ yönündeki karar iletildi. Bu karar sonrası tatilimi yarıda keserek İstanbul’a geldim ve menajerim ile buluşarak Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile görüşme yapmak istediğimi, bu sürece kadar da transfer konusunda hiç bir çalışma ve görüşme yapılmamasını rica ettim. Bu düşüncemi ve ayrıntıları menajerim aracılığı ile kamuoyuna duyurdum. Reel olarak devam eden süreçte menajerimin yurt içi ve yurt dışında kulüpler ile transfer görüşmelerine başladığını ve gelen teklifleri değerlendirdiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Tabii ki bu esnada kulübüm ile sözleşmemin devam etmesi sebebi ve bonservisli bir oyuncu statüsünde olmamdan dolayı yapılan tüm görüşmeler menajerim tarafından kulübüme birebir şekilde iletilmektedir. Bu yüzden transferim içeriğinde belirlenen bonservis bedeli ve görüşülen kulüpler ve olası gelişmeler hakkında açıklama yapacak tek yetkili adres GALATASARAY SPOR KULÜBÜ’dür. Tüm bu süreç içerisinde sessiz kaldığım gibi sosyal medyada zaman zaman değişik algılar oluşturulmak ve şahsımı yıpratmak için gösterilen çabaları üzüntü ile takip etmekteyim. Devam eden sürecin sonuna kadar aynı sessizliğimi koruyacağımı tüm spor kamuoyu ile paylaşarak saygılarımı sunarım…”

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.