Şehitlerimiz için bile Birlik olamadılar!

Bugün İncirliova’da gerçekleştirilen Birlikte, Beraberlik ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü organizasyonuna siyasi parti ittifaklarının kararları damga vurdu! Sabah saatlerinde Cumhur İttifakı’nın parti mensupları sosyal medya hesaplarından “Şehitlerimiz için yürüyoruz” paylaşımında bulunarak,..

Şehitlerimiz için bile Birlik olamadılar!
Yayınlanma: Güncelleme: 322 views

Bugün İncirliova’da gerçekleştirilen Birlikte, Beraberlik ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü organizasyonuna siyasi parti ittifaklarının kararları damga vurdu! Sabah saatlerinde Cumhur İttifakı’nın parti mensupları sosyal medya hesaplarından “Şehitlerimiz için yürüyoruz” paylaşımında bulunarak, bugün saat 17:00’da gerçekleştirilen yürüyüşün organizasyon çalışmalarına başladı.

Bu paylaşımların ardından gelişen farklı durumlar sebebiyle, Millet İttifakı’nın parti mensupları ve İncirliova Belediyesi bu yürüyüşün organizasyonunu üstlenerek, sosyal medya hesaplarından aynı saat ve yerde buluşma duyurusu yaptılar.

Ardından Cumhur İttifakı’nın üyeleri sosyal medya üzerinden, İncirliova Belediyesi hakkında bazı açıklamalar yaparak, Aydın Valiliği önünde aynı saatte başlayacak olan yürüyüşe katılacaklarını duyurdular.

Ak Parti İlçe Yönetimi’nde yer alan bir ismin ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Açıklamada “Bu akşam saat 17.00’da yapılacak olan Birlik ve Beraberlik yürüyüşümüze İncirliova Belediyesi siyaset yapmak amaçlı bazı girişimlerde bulundukları için, bizler bu siyasi şova alet olmayacağız. İncirliova belediyesi bu acılı günlerimizde bile siyaset yaptığı ve amaçladığı için bizleri derinden yaralamış ve üzmüştür. Bizlerde bugün saat 17.00’da Aydın Valiliği önünde düzenlenecek olan Birlik ve Beraberlik yürüyüşüne katılma kararı aldık. Tüm değerli İncirliova’lı hemşehrilerimizin bilgisine.” yazısı yer aldı.

Şehitlerimiz için dahi bir olamadılar!

Bir çok vatandaşın dillendirdiği bu tutumlar büyük bir kesim tarafından kınanmış gibi görünüyor. Şehitlerimizin acısını dahi birlikte yaşayamadığımız, tamamen siyasi çıkar uğruna yapılan bu hareketler vatandaşlar tarafından da tepki topladı.

“Kendi içimizde dahi ayrışıyoruz!”

Bir vatandaşın yaptığı açıklama ise oldukça ilgi görmüşe benziyor. Açıklamada “Böyle acılı bir durumu bile kendilerine puan yazdıracak düşüncesiyle hareket eden gerek İlçe yöneticileri, gerekçe parti yöneticileri BASİTLİĞİN kitabını yazdılar. İncirliova’ya yakışmayan hareketleri bizlere yaşattığınız için hepinizi tebrik ediyorum. yazısı yer aldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.