Savaş, oyunu kullandı

Cumhur Ä°ttifakı’nın AK Parti Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Mustafa SavaÅŸ, oyunu Efeler’de Sosyal Bilimler Lisesi’nde kullandı. Sonucun hayırlara vesile olmasını diledi. Cumhur Ä°ttifakı’nın adayı SavaÅŸ, oy kullanmaya eÅŸi Nilay..

Savaş, oyunu kullandı
Yayınlanma: Güncelleme: 72 views

Cumhur Ä°ttifakı’nın AK Parti Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Mustafa SavaÅŸ, oyunu Efeler’de Sosyal Bilimler Lisesi’nde kullandı. Sonucun hayırlara vesile olmasını diledi.

Cumhur Ä°ttifakı’nın adayı SavaÅŸ, oy kullanmaya eÅŸi Nilay SavaÅŸ’la birlikte geldi. Sosyal Bilimler Lisesi 2185 numaralı sandıkta oy kullanan SavaÅŸ ve eÅŸi, sonucun hayırlara vesile olmasını diledi. Oy kullanma iÅŸleminin ardından açıklama yapan SavaÅŸ, ” Cumhur Ä°ttifakı’nın Aydın BüyükÅŸehir Belediye baÅŸkan Adayı olarak 17 ilçe ve büyükÅŸehirde güzel bir kampanya dönemi yaÅŸadık. Tercihin hayırlı uÄŸurlu omasını diliyorum. Çalışmalarımız şölen havasında geçti. Kabul gördü, neticesinin de güzel olacağına inanıyorum. Aydın olarak Nisan ayı itibari ile yeni bir dönem baÅŸlayacak. Hizmet dönemi baÅŸlayacak.” dedi. Aydın Denge

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.