Şahin: “4. kez destek veren mahallemize teşekkürler.”

Osmanbükü’nün mevcut Muhtarı Ali Şahin, girdiği 4. seçimden de zaferle ayrıldı. Dört Muhtar Adayı’nın yarıştığı Osmanbükü Mahallesi’nde mevcut Muhtar rahat kazandı. Osmanbükü Mahalle Muhtarı Ali Şahin yaptığı açıklamada, ” 31..

Şahin: “4. kez destek veren mahallemize teşekkürler.”
Yayınlanma: Güncelleme: 444 views

Osmanbükü’nün mevcut Muhtarı Ali Şahin, girdiği 4. seçimden de zaferle ayrıldı. Dört Muhtar Adayı’nın yarıştığı Osmanbükü Mahallesi’nde mevcut Muhtar rahat kazandı.

Osmanbükü Mahalle Muhtarı Ali Şahin yaptığı açıklamada, ” 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ne benimle beraber 4 Muhtar Adayı’mız yarıştı. Seçimlerde mahalledeki seçmenlerimizin tercihi ile Yine, Yeniden 4. dönem için icazet aldık. Mahallemizde seçime katılan tüm Muhtar adaylarımızla birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde bir seçim geçirdik. Bize oy vererek destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Ben ve yeni idare heyeti arkadaşlarım bize oy veren veya vermeyen tüm mahalle halkımızın emrindeyiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.