“Sağlıklı yaşam için el ele” etkinliği

İncirliova Kaymakamlığı, İncirliova Belediyesi ve Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam derneğinin ortak düzenlediği “Sağlıklı yaşam için el ele” etkinliğinde öğrenciler ve kurum yetkilileri bir araya geldi. Kahvaltıda Ak Parti..

“Sağlıklı yaşam için el ele” etkinliği
Yayınlanma: Güncelleme: 154 views

İncirliova Kaymakamlığı, İncirliova Belediyesi ve Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam derneğinin ortak düzenlediği “Sağlıklı yaşam için el ele” etkinliğinde öğrenciler ve kurum yetkilileri bir araya geldi. Kahvaltıda Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’da yer aldı. Dernek yetkilileri kahvaltıda öğrencilere Bağımlılık yapan maddeler ve zararları hakkında bilgi verdi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ise “İncirliova Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın zararlı maddelerden uzak tutulması konusunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Programın organize edilmesinde katkısı bulunan herkese ve tüm kurumlara şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.