Reklam

Aydın’in ilk dijital haber kaynaklarından olan incirliovahaber.com’da reklam vermek, düşündüğünüzden daha karlı dönüşler sağlayacaktır.

İlk 2009 yılında kurulan ve özellikle seçim dönemlerinde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren incirliovahaber.com sitesinde sizde yerinizi almayı unutmayın.

Ne tür reklamlar var?

Sitemizde 10 farklı bölüm ve boyutta reklam çeşidi yer almaktadır.

Tamamı kullanıcıların ulaşabileceği ve reklamları rahatlıkla görebildikleri yerler olarak belirlenmiştir.

  • Anasayfa öncesi reklam bölümü: Tam boy ekranda istediğiniz reklamı 10 saniye boyunca kesintisiz olarak kullanıcılarımıza yansıtıyoruz.
  • Sağ ve sol bölüm reklamları: Her biri ayrı birim olarak yer alan bu reklamlarımız, kullanıcılar sitede haber okudukları sürece onların görebileceği şekilde tasarlanmıştır.
  • Üst bölüm reklamı: Anasayfa ve alt sayfaların üst bölümünde yer alır ve oldukça ilgi gören bir bölümdür.
  • Haber içi reklamlar: Toplamda 4 adet haber içi reklam bölümü yer almaktadır. Kullanıcılar haber okurken, bu reklamlarla karşılaşırlar
  • Anasayfa metin içi reklamlar: Anasayfadaki reklam aralarındaki reklamlardır. Toplam 3 adet reklam bölümü bulunmaktadır.

Reklam Süreleri Nasıl Belirlenir?

Sitemizde reklam süreleri minimum 3 gün olarak belirlenmiştir. (Anasayfa haber bölümü ve haber içi reklamları kapsamaz.)

Haber içi reklamlar ise minimum 1 hafta (7 günlük) olarak belirlenmiştir. Belirtilecek her süre için özel fiyatlandırma yapılmaktadır.

Maliyet ve ödeme

Sitemizi beğenip, reklam vermeye karar verdiyseniz, iletişim kısmından bize anında ulaşıp bilgi alabilirsiniz.

Fiyatlandırma, düşündüğünüz süre ve reklam alanına göre değişkenlik gösterdiği için iletişim kısmından size yardımcı olacağız.

Reklam vermek için hemen tıklayın.

Aşağıdaki butonlardan hızlı iletişim kurabilirsiniz.


Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.