Pehlivan, “Asker karısı gibi ağlanıyor!”

İncirliova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’na atanan Polat Tanrıkulu’nun devir teslim törenine katılan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, göreve geldiğinden bu yana sürekli borçlardan dert yanan İncirliova Belediye Başkanı..

Pehlivan, “Asker karısı gibi ağlanıyor!”
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’na atanan Polat Tanrıkulu’nun devir teslim törenine katılan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, göreve geldiğinden bu yana sürekli borçlardan dert yanan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın son meclis toplantısında yaptığı hakaretler sebebiyle açıklamalarda bulundu.

Devir teslim töreni hakkında konuşan Pehlivan, “Bizlerle istişare ederek, fikir birlikteliği oluşturarak hiçbir dargınlık olmadan ilçe başkanlığından istifa eden Hüseyin başkanımızın ardından, İncirliova ilçemizde karşılığı olan, İncirliova’lıların sevip, bağrına bastığı, genç yaşında muhtar olarak görev yapan, ardından da MHP’den Meclis Üyesi olan Polat Tanrıkulu’na ve yönetimine görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın MHP’lilerle sürekli bir uğraş içerisinde olduğunu dile getiren Pehlivan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilkeli ve dürüst siyaset izliyoruz. Kırmak, incitmek an meselesi, bunun için sebep aramaya bile gerek yok. Dedikoduyla da siyaset yapmak istemiyoruz.

Lakin İncirliova ilçemizde seçimlerden sonra Sayın Belediye Başkanı Aytekin Kaya beyefendi, ısrarlı bir şekilde milliyetçi, ülkücü camiaya saldırmakta. Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına ağza alınmayacak laf ve iftiralarla siyaset izlemekte. Bu çok yanlış bir hareket.

Ülkü Ocakları Başkanı’mızla problem yaşadı, ilk mecliste problem yaşandı. Sonrasında yine Ocak Başkanımla sorun yaşadı. Şimdi bu şekilde bir problem yaşanıyor. Kendisine buradan kavgayla, dövüşle olamayacağınız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir şeye sessiz kalmayacağını, ali kıran başkesenlikle belediye yönetilmeyeceğini, hakaretle bu işlerin olmayacağını, herkesin amacının İncirliova ilçesine hizmet etmek olduğunu belirtmek istiyorum.

“Asker karısı gibi ağlanıyor.”

Kendisinin seçimlerde bir takım açıklamaları vardı. Satmayacağız, sattırmayacağız, yok satıldı edildi. Geldiği günden beri maşallah “Asker karısı gibi ağlanıyor.” devamlı bir serseniş içerisinde. Sanki borç yapılmış, para farklı bir yere gitmiş gibi göstermeye çalışıyor. Milliyetçi camiaya ve eski başkanımıza karşı büyük ithamlarda bulunuyor. Kendisini buradan ikaz ediyoruz. Laf üretmesin, dedikodu üretmesin, hizmet üretsin.

Satmayacağım dedi dakika bir, gol bir satış kararları çıkarmaya çalıştı. Her yerin borcu ortada, diğer belediyelerde de var. Önemli olan bunlara çözüm bulabilmek.

2014 yılında biz belediyeyi aldığımızda da borç vardı. 16-17 milyon civarında bir borç vardı. Bu borç olabilir. Devamlı borç üzerinden siyaset, böyle bir şey olmaz.

Yapmış olduğu hakaretleri de tüm kanuni haklarımız saklı olmakla birlikte, kendisine misliyle iade ediyoruz. Haddini bilsin, ağzından çıkanı kulağı duysun. Siyasette samimiyetin önemini defalarca belirttik. Birbirimize saygılı, samimi olmalıyız.

” Haddini bilsin. Aklını başına alsın. “

Ağzından çıkanı kulağı duyacak. Belediye başkanı demek şehrin güvenilir insanı demek. Şehri temsil eden kişi demek. Ne düşünce ve niyetle hareket ettiği belli olmayan biri seçilmiş, ali kıran başkesen gibi böyle bir dünya yok. Haddini bilsin. Aklını başına alsın. Defalarca onu uyardık. Kanuni olarak ne yapılacaksa yapacağız. Bu ona son ihtarımız. Bundan sonra aynı şekilde tepki göstereceğiz. Kesinlikle alttan almayacağız.

Burada kasıtlı bir borç var, belediyede farklı bir yolsuzluk var. Paraların gittiği yerler belli değil gibi sözlerde bulunup, bunları ispat etmeyen münferittir, şerefsizdir, adidir, alçaktır. Müfettişler orada, adliyeler orada, ne gerekiyorsa yapsın. Yapmayan namert oğlu namerttir. Hizmet üretecekse de Milliyetçi Hareket olarak ne yapılması gerekiyorsa yanındayız. İncirliova’ya faydalı olarak her konuda Cumhur İttifakı olarak yanında olmayan namerttir.” dedi.

İşten çıkartılan işçiler hakkında gelen bir soruya cevap veren Pehlivan, “Bir insanın ekmeğiyle oynamak kadar kötü bir olay yok. Bir işte onun yakını, bunun akrabası yerine onun ehliyeti var, bunun liyakatı var gibi şeylere bakılması lazım. Bunu tüm ilçelerde görüyoruz ama İncirliova’da daha çok oluyor. Israrlı bir şekilde işçilerle uğraşıyor, insanların durumu hiç düşünüyor mu acaba?

İftira onda, dedikodu onda, şerlik onda, illetlik onda, kavga onda, dövüş onda. İş yapsın iş. Hizmet etsin.

“Saçlara bir avuç limon sürüyor, bir avuç limonla geziyor”

8 ay ağlayacağını ağladı, sızlanacağını sızlandı. Bıraksın artık bunları.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.