Park İncirliova ve Hilal Parkı’n İsimleri Değiştirildi

İncirliova Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında görüştüğü “Fen İşlerine Bağlı Parkların İsimlerin Değiştirilmesi” konusunda aldığı kararla “Park İncirliova” ve “Hilal Park” isimlerini değiştirdi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın başkanlığında..

Park İncirliova ve Hilal Parkı’n İsimleri Değiştirildi
Yayınlanma: Güncelleme: 1.624 views

İncirliova Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında görüştüğü “Fen İşlerine Bağlı Parkların İsimlerin Değiştirilmesi” konusunda aldığı kararla “Park İncirliova” ve “Hilal Park” isimlerini değiştirdi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın başkanlığında toplanan Belediye Meclis Üyeleri, Haziran ayı toplantısında 6 madde görüştü. Meclis toplantısı ile ilgili detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Meclisi’nin görüşmelerinde 4. madde olarak tanıtılan “Fen İşlerine Bağlı Parkların İsimlerin Değiştirilmesi” konusunda karar oy birliğiyle onaylanırken, Park İncirliova ve Hilal Park olarak bilinen parkların isimleri değiştirildi.

Park İncirliova eski adını aldı. Tekrar Kültür Park!

İncirliova’nın en büyük ve en eski parkı olan Park İncirliova, önceki dönem Belediye Başkanı Gürşat Kale döneminde restorasyon çalışması yapılmıştı. Restorasyon çalışmasının akabinde isim değişikliğine gidilerek, eski adı Kültür Park olan yer Park İncirliova olarak değer kazanmıştı.

Başkan Kaya ve yönetimi ise aldığı kararla Park İncirliova’ya eski adı olan Kültür Park’ı verdi.

Atatürk’ümüzün Adı Parka Verildi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adı da meclis kararı ile Hilal Park’a verilerek, kalplerde, dillerde yaşayan ismini burada da yaşatma kararı verildi.

Hilal Park, önceki dönem belediyesi tarafından yapılan parkların içerisinde Kültür Park’tan sonraki en büyük park olarak biliniyor. Atatürk isminin parka verilmesi vatandaş tarafından da büyük beğeni aldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.