Pamuk Prim Desteği Listeleri Asıldı

İncirliova Ziraat Odası, 2018 yılı pamuk prim desteği listelerinin askıya çıktığını duyurdu. 20 Mayıs 2019 tarihine kadar askıda kalacak olan listeden çiftçiler isimlerini kontrol edebilecekler.  Ziraat Odaları Prim Rakamlarından Rahatsız!..

Pamuk Prim Desteği Listeleri Asıldı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Ziraat Odası, 2018 yılı pamuk prim desteği listelerinin askıya çıktığını duyurdu. 20 Mayıs 2019 tarihine kadar askıda kalacak olan listeden çiftçiler isimlerini kontrol edebilecekler. 

Ziraat Odaları Prim Rakamlarından Rahatsız!

Türkiye’deki bir çok Ziraat Odası yaptığı basın açıklamasıyla pamuk için yapılan prim desteğini eleştirdi. Yapılan son açıklamada pamuk destek priminin 80 kuruştan 1 liraya yükseltilmesini isteyen Ziraat Odaları, bunun yapılmaması durumunda ise dönüm başına 500 kilogram olan desteğin 600-700 kilograma çıkarılmasını istiyorlar. Pamuğun dünya ticaretinde çok önemli yere sahip olduğunu vurgulayan çiftçiler ise bir çok sektöre hizmet veren pamuğa ve çiftçiye sahip çıkılmasını istiyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.