Öğretmenler, Okul Duvarlarını Boyadı

Acarlar’daki 60. Yıl Ortaokulu’ndaki öğretmenler, yeni dönem hazırlıklarına okul duvarlarına resim boyayarak başladı. Bir yerden destek almadan, kendi imkanlarıyla boyalarını satın alan öğretmenler, duvarları boyayarak hazırlıklarını yaptılar. 60. Yıl Ortaokulu’nda..

Öğretmenler, Okul Duvarlarını Boyadı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Acarlar’daki 60. Yıl Ortaokulu’ndaki öğretmenler, yeni dönem hazırlıklarına okul duvarlarına resim boyayarak başladı. Bir yerden destek almadan, kendi imkanlarıyla boyalarını satın alan öğretmenler, duvarları boyayarak hazırlıklarını yaptılar. 60. Yıl Ortaokulu’nda görevli idareci ve öğretmenler, yeni döneme kadar tüm çalışmaları tamamlayacaklarını belirttiler.

Okul müdürü Seyit Murat Yılmaz, aile gibi olduklarını ve okulu yeni eğitim yılına hazırlamaya gayret ettiklerini belirtti. Kendi evlerinde olduğu gibi okul içinde çaba harcadıklarını belirten Yılmaz, kendilerinden bir parça olarak gördükleri için okul çalışmalarını yaparken mutlu olduklarını dile getirdi.

60. Yıl Ortaokulu’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ise çalışmaları yerinde görüp, çok duygulandığını dile getirdi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.