Öğrenciler Açık Hava Sergisi Düzenledi

İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi öğrencileri Gençlik Haftası sebebiyle resim sergisi açtılar. Sevgi Yolu’nda kurulan resim sergisine Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi Resim Öğretmenleri Gürcan Alparslan ve Fatma Aybek..

Öğrenciler Açık Hava Sergisi Düzenledi
Yayınlanma: Güncelleme: 156 views

İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi öğrencileri Gençlik Haftası sebebiyle resim sergisi açtılar. Sevgi Yolu’nda kurulan resim sergisine Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi Resim Öğretmenleri Gürcan Alparslan ve Fatma Aybek eşlik etti. 

“İlgiden Memnunuz”

Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Lisesi öğretmenleri yaptığı açıklamada ilgiden oldukça memnun olduklarını, İncirliova’da sanatın gelişmesi için doğru ve kararlı adımlar attıklarını dile getirdiler. Gelen misafirlere de teşekkür eden öğretmenler, bir sonraki sergi içinde destek istediler.

Öğrencilerin yaptığı yaklaşık 70 resimi görmek için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Sevgi Yolu’nu ziyaret eden isimler arasındaydı. Resim sergisinde öğrenciler yağlı boya ile performans sergileyerek, becerilerini canlı olarak sanat severlere izlettiler.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.