Mustafa Savaş İncirliova’yı Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, İncirliova’yı ziyaret etti. İncirliova’da davetlilerle kahvaltıya katılan Savaş, seçim çalışmalarını anlattı. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de..

Mustafa Savaş İncirliova’yı Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 146 views

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, İncirliova’yı ziyaret etti. İncirliova’da davetlilerle kahvaltıya katılan Savaş, seçim çalışmalarını anlattı. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı kahvaltıya AK Parti Milletvekili Rıza Posacı, STK Başkanları, MHP ve AK Partili yöneticilerde eşlik etti.

Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş yaptığı açıklamada ” Gittiğimiz her yerde olduğu gibi burada da coşkulu bir kalabalık var. Heyecan var, beklentiler var, değişim arzusu var. Bunu burada da görüyoruz. 31 Mart akşamı Aydın’da destan yazılacak. Bu destanı da tüm Türkiye konuşacak. Aydınımızın insanına, havasına, suyuna, toprağına sahip çıkmak için yola çıktık. Bu bereketli topraklarda yetişen o güzel ürünleri değerlendirmek için zeytinine, pamuğuna, incirine sahip çıkmak için yola çıktık. Allah yol açıklığı versin, güç kuvvet versin. Ben inanıyorum ki Aydınımızın vicdanı hür. Aydın’ı düşünen, Aydın’ın geleceğini düşünen vatandaşlarımız 31 Mart günü sandıkta gereğini yapacak. Aydın’ın bugünkü durumuna baktıkça, gördükçe üzülüyoruz. Aydın’a kaybolan yıllar yakışmıyor. Hep birlikte kaybolan yılları telafi etmek için yola çıktık.” dedi.

Kale: “Biz Bir Aileyiz.”

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale açıklamasında ” Yaşadığımız 5 yıllık tecrübemizden yola çıkarak eksiklerimizi, yanlışlarımızı tekrarlamamak için, daha iyi çalışmaları hayata geçirmek ve gelecek adına tüm Aydın halkından güven kredisi istiyoruz. Cumhur İttifakı Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş güvenilir bir abimiz, kardeşimiz, arkadaşımız, vekilimiz. Bugüne kadar sizlere güven vermiş, hesap bilen, yönetmek bilen bir adayımız. Biz bir aileyiz. Kendimizi anlatmaya gerek yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi.

Ayrıca Savaş yaptığı açıklama ile Özlem Çerçioğlu’nu basın önüne davet etti ve dünü, bugünü, yarını konuşalım mesajı verdi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.