Muhtar Göçer, Çocukları Sevindirdi!

İncirliova Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer’den örnek davranış. Muhtar Göçer, Kurtuluş Mahallesinde bulunan İstasyon Üstü Cami’de yaz boyunca kursa gelen ve eğitimlerini tamamlayan öğrencilere hediyeler dağıttı. 29 öğrencinin katıldığı cami..

Muhtar Göçer, Çocukları Sevindirdi!
Yayınlanma: Güncelleme: 140 views

İncirliova Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer’den örnek davranış. Muhtar Göçer, Kurtuluş Mahallesinde bulunan İstasyon Üstü Cami’de yaz boyunca kursa gelen ve eğitimlerini tamamlayan öğrencilere hediyeler dağıttı. 29 öğrencinin katıldığı cami eğitimlerinde, çocukların gösterdiği azmi kutlamak için böyle bir şey düşündüğünü belirten Göçer, “Mahalle esnafımızın katkılarıyla, çocuklarımıza eğitim seti dağıttık. Çocuklarımızın azmini kutlamak, onları her zaman motive etmek geleceğimiz içinde çok önemli bir hareket olacaktır diye düşündük. Biz tüm çocuklarımızın yaşamları boyunca yanlarında, onların destekçileri olacağız.” dedi.

Göçer, eğitim seti olarak hazırladıkları hediyelik eşyaların, çanta, kalem, silgi, kalem traş, defter ve kalemlik ürünleri olduğunu belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.