Millet İttifakı’nın Adayı İYİ Parti’den

31 Mart 2019 seçimleri için adayların tamamı kesinleşmek üzere. Cumhur İttifakı İncirliova’da mevcut başkan Gürşat Kale’yi gösterirken, Millet İttifakı’nın adayı henüz belli olmadı. İYİ Parti’ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre..

Millet İttifakı’nın Adayı İYİ Parti’den
Yayınlanma: Güncelleme: 366 views

31 Mart 2019 seçimleri için adayların tamamı kesinleşmek üzere. Cumhur İttifakı İncirliova’da mevcut başkan Gürşat Kale’yi gösterirken, Millet İttifakı’nın adayı henüz belli olmadı.

İYİ Parti’ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Millet İttifakı’nın adayını İYİ Parti belirleyecek. CHP İncirliova örgütünün ise bu kararı değiştirmek adına görüşmeler yaptığı ve Ankara’dan haber beklediği edinilen bilgiler arasında.

Şu ana kadar kesinleşen 2 adayın karşısına Millet İttifakı’nın kimi aday göstereceği merak edilirken, Bağımsız Aday Şerif Temel ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Adayı Gürşat Kale çalışmalarına başladı.

Millet İttifakı adına İYİ Parti’nin kısa süre içerisinde adayını kesinleştirip, toplantı düzenleyerek adayını açıklaması bekleniyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.