Millet İttifakı’ndan Dereağzı ve Sandıklı Ziyareti

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve yöneticileri ile birlikte Dereağzı ve..

Millet İttifakı’ndan Dereağzı ve Sandıklı Ziyareti
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve yöneticileri ile birlikte Dereağzı ve Sandıklı Mahallelerini ziyaret etti. Toplantı İyi Parti ve CHP İlçe Başkanlarının konuşmasıyla başlarken coşkulu kalabalık Kaya’yı oldukça mutlu etti.

Ardından konuşma yapmak için mikrofon başına geçen Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya “Saygı değer İncirliova’lılar hepiniz hoşgeldiniz. Bu köylerde çok önemli ve saygı duyduğumuz dostlarımız var. Kutsal görevimizi Millet İttifakı’ndan aday olarak başladık. Şimdi de sizlerin desteğini almaya geldik. Özlem hanımında sizlere çok selamı var. Büyükşehir’de de ona destek olacağız.

Parti hiç önemli değil, İncirliova Belediyesi’nin kapıları sizlere açık olacak. Her an bizlere ulaşabileceksiniz. Gece gündüz hizmetinizde olacağız. Desteğinizle başkan olduğumuzda bunların tümünü sizlere sunacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.