Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Ofisi Açıldı

Millet İttifakı ve İncirliova Belediye Başkan Adayları Aytekin Kaya’nın seçim koordinasyon ofisi açıldı. Açılışa İyi Partili Milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem..

Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Ofisi Açıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 465 views

Millet İttifakı ve İncirliova Belediye Başkan Adayları Aytekin Kaya’nın seçim koordinasyon ofisi açıldı. Açılışa İyi Partili Milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ile CHP ve İyi Parti’li yöneticiler katıldı.

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya konuşmasında, ” Saygı değer İncirliova’lılar, hepiniz açılışımıza hoşgeldiniz. Sizler beni çok iyi tanıyorsunuz. Sizlerin evladıyım. İncirliova Belediye Başkanlığı’na önce Allah’ın izni, sonrada sizlerin desteği ile talibim.

Seven, sayan, her zaman yanınızda olan bir Belediye Başkanı olacağım. Projeden çok sizlerin istediği ve ihtiyacı olan şeyleri tamamlayacağız. İncirliova’yı birlikte yöneteceğiz. İlçemizi Dünya’ya tanıtıp, en iyi etkinlikleri ilçemize kazandıracağız. Sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı hep birlikte kazanmış olacağız.” dedi.

Kayı’nın konuşmasının ardından söz alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifaki Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu adına büyük destek vardı. Çerçioğlu, İncirliova halka seslenip, hem kendisine, hemde İncirliova Belediye Başkan Adayı olan Aytekin Kaya’ya destek istedi. Konuşmasının devamında Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Savaş’a yüklenen Çerçioğlu “Seçimden seçime gelip gidiyor. Onu yapacağız, bunu yapacağız diyor gidiyor. Ama bizim petekler dolu. Siz bunları biliyorsunuzda, başkaları bilmiyormuş gibi yapıyor. Çünkü kendilerinin hiç bir şey yaptığı yok. Yıllardır söyledikleri ve bu seçimde kullanmadıkları bir şey var. Utandılar artık herhalde. Milletin aklıyla oynar gibi, Aydın – Denizli otobanını yapacağız dediler. Daha ihalesini bile yapamadılar. Bölge Hastahanesi yapacağız dediler yok. 17 yıldır gelen giden söz veriyor, Havaalanı yapacağız diyor, yok. Sadece kendileri özel Bakanlar geldiğinde uçaklar iniyor. Vatandaşa yok.

Ben onlara söylüyorum, siz zaten biliyorsunuz. Fen İşleri olarak 57 km. yol yaptık, Acarlar, Sınırteke, Gerenkova, Cumhuriyet, Hacıaliobası, gibi yerlerde çalışmalar devam ediyor. ASKİ olarak 164 km. hat çalışması yaptık. Dile kolay. 98 km. içme suyu, 50 km kanalizasyon, 16 km yağmur suyu, 5 adet sondaj, 1 adet paket arıtma, o kadar çok var ki ama bunları okumak istemiyorum. Çünkü oldukça uzun.

“GEL BAKAYIM AYTEKİN KARDEŞİM.”

Aytekin kardeşim, az önce İncirliova’ya yapacaklarını anlattı. Bütün projelerinin arkasındayım, imzamı atarım. Tam destek, full destek. Şimdi sizden bir isteğim var, seçimlere şurada 16 gün kaldı. Sokak sokak, ev ev gezeceğiz arkadaşlar Aytekin kardeşimin seçilmesi için. Zaten seçilecekte, arada biraz fark olsun istiyorum. Bu arada beni unutmayın.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.