Millet İttifakı Akşener ve Kılıçdaroğlu İçin Araç Kaldırıyor

31 Mart Yerel seçimleri için bir ilk gerçekleştiren Millet İttifakı’nın liderleri, İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın’a geliyor. Aday tanıtım mitingi kapsamında Aydın’da..

Millet İttifakı Akşener ve Kılıçdaroğlu İçin Araç Kaldırıyor
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

31 Mart Yerel seçimleri için bir ilk gerçekleştiren Millet İttifakı’nın liderleri, İyi Parti Genel Başkanı Merak Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın’a geliyor. Aday tanıtım mitingi kapsamında Aydın’da iki lider miting düzenleyecek. İncirliova Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya yaptığı açıklamada ” Değerli ve Kıymetli İncirliovalı Hemşerilerimiz, 7 Mart Perşembe günü saat 14:00’de Chp Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Kıymetli hanımefendi İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in katılımlarıyla gerçekleşen olan Büyük Aydın Mitingi’mize tüm İncirliovalı hemşerilimiz davetlidir.Gelmek isteyen tüm vatandaşlarımız saat 12:00’de Seçim büromuzda bulunmalari rica olunur kalkacak araçlarımız ile miting alanına iştirak edilecektir. Katılımınız gücümüze güç katacaktır.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.