MHP’li Gönülaçar: “Parti değiştirmeyeceğim”

Yerel seçimlerin ardından, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ihtisas komisyonlarına CHP’den 3, AK Parti’den 2, MHP ve İYİ Parti’den 1’er üye seçilmesine karar verildi. Ancak MHP’nin Aydın..

MHP’li Gönülaçar: “Parti değiştirmeyeceğim”
Yayınlanma: Güncelleme: 538 views

Yerel seçimlerin ardından, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ihtisas komisyonlarına CHP’den 3, AK Parti’den 2, MHP ve İYİ Parti’den 1’er üye seçilmesine karar verildi. Ancak MHP’nin Aydın Büyükşehir ve İncirliova Belediye Meclisleri Üyesi Hüdai Gönülaçar, Tarım Komisyonu’na CHP’den seçildi. Bu durum ise Gönülaçar’ın partisi MHP’den istifa edip CHP’ye geçtiği algısına yol açtı.

“MHP’DE KALACAĞIM”

Parti değiştirme gibi bir niyetinin olmadığını belirten Gönülaçar, “Dostum Erbeyli Mahallesi muhtarı bana, ‘Başkan yardımcıları ile benim aram iyi, bizlere daha iyi hizmet etmen için senin adını Tarım Komisyonu’na yazdıracağım’ dedi. Ben de kabul ettim. Komisyon seçiminin yapıldığı sırada, ismimin CHP’den okunması, yanlış anlaşılmaya neden oldu. Benim, kesinlikle parti değiştirme gibi bir düşüncem yok. Partim olan MHP’den vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.