MHP, İncirliova İçin YSK’ya Gidiyor!

Son dakika gelişmesine göre İl ve İlçe Seçim Kurulları’ndan red cevabı alan MHP Aydın İl Başkanlığı, İncirliova’daki seçim sonuçları için YSK’ya gidecek. Seçimin ardından ilk olarak İlçe Seçim Kurulu’na dilekçe..

MHP, İncirliova İçin YSK’ya Gidiyor!
Yayınlanma: Güncelleme: 458 views

Son dakika gelişmesine göre İl ve İlçe Seçim Kurulları’ndan red cevabı alan MHP Aydın İl Başkanlığı, İncirliova’daki seçim sonuçları için YSK’ya gidecek. Seçimin ardından ilk olarak İlçe Seçim Kurulu’na dilekçe veren MHP’li yöneticiler, buradan red cevabı aldıktan sonra, İl Seçim Kurulu’na başvuru yapmıştı. Buradan da bekledikleri cevabı alamayan MHP Aydın İl Yönetimi, son olarak YSK’ya gidiyor.

MHP Aydın İl Başkanlığı tarafından İncirliova ve Nazilli’deki seçim sonuçları İl Seçim Kurulu’na taşınmıştı. Aydın İl Seçim Kurulu yaptığı toplantının ardından itirazın reddine karar verdi. İlk olarak İlçe Seçim Kurulu’na taşınan İncirliova ve Nazilli’deki seçim sonuçlarının itirazı buradaki değerlendirmenin ardından reddedilmişti. MHP İl Başkanlığı tarafından İl seçim kuruluna taşınan itirazlar bir kez daha reddedildi. MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, reddedilen itiraz kararının ardından, sonuna kadar haklarını arayacaklarını belirterek, “Bu ilçelerimizde sonucu Yüksek Seçim Kurulu’na taşıyacağız” dedi. İncirliova’daki seçimde Cumhur İttifakı Adayı MHP’li Gürşat Kale 337 oy farkla; Nazilli’deki seçimde de MHP’li Haluk Alıcık 3 bin 71 oy farkıyla seçimi kaybetmişti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.