Lise Mezunları Yemekte Buluştu

Sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte eski dostlar birbirine daha kolay ulaşabilir hale geldi. Bunun en güzel göstergesi ise sosyal medya üzerinden İncirliova Lisesi mezunlarının birbiri ile kaynaşıp, yemekte buluşması oldu. Uzun..

Lise Mezunları Yemekte Buluştu
Yayınlanma: Güncelleme: 688 views

Sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte eski dostlar birbirine daha kolay ulaşabilir hale geldi. Bunun en güzel göstergesi ise sosyal medya üzerinden İncirliova Lisesi mezunlarının birbiri ile kaynaşıp, yemekte buluşması oldu. Uzun süredir belli aralıklarla İncirliova Lisesi’nden mezun olanlar yaptıkları etkinlikle buluşup yemekli eğlenceler yapıyorlar. Bu sene ise İncirliova Kültürpark’ta bir iftar yemeğinde buluşan İncirliova Lisesi mezunlarının etkinliği renkli anlara sebep oldu.

İncirliova Lisesi’nden mezun olan İncirliova’lılar, Ramazan etkinliğinde İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, eski Belediye Başkanları Fadime Orbay ve Şerif Temel’in de katılımıyla iftar yemeğinde buluştular. Eskiler yad eden mezunlar, akşam boyunca birbirleriyle sohbet ederek, güzel bir hatıra bıraktılar.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (1)

  1. lise mezunlarinin yemegine belediye baskanlarinin davet edilmesi ne alaka hangi aklin urunu bu etkinligi duzenleyenler hangi belediye baskaniyla birlikte liseyi bitirmis veya tersinden sorarsak hangi belediye bsk.incirliova lisesini bitirmis toplantiya katilanlardan bilen varsa soylesin ozur dileyeyim

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.