Kuzenini Öldürdüğünü İtiraf Etti!

Acarlar Mahallesi’nde dün yaşanan cinayet olayında gözaltına alınan Ö.K. suçunu itiraf etti. 18 yaşındaki Ö.K. dün saat 19:00 sularında yaşanan olayda dayısından zorla para aldığı ve çıkan tartışma sonucunda öldürdüğünü..

Kuzenini Öldürdüğünü İtiraf Etti!
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Acarlar Mahallesi’nde dün yaşanan cinayet olayında gözaltına alınan Ö.K. suçunu itiraf etti. 18 yaşındaki Ö.K. dün saat 19:00 sularında yaşanan olayda dayısından zorla para aldığı ve çıkan tartışma sonucunda öldürdüğünü söyledi. Acarlar Mahallesi’ndeki bir kahvede karşılaşan kuzenlerden Ö.K., Barış Köken’in dayısından zorla para aldığını öğrenince tartışmaya başladılar. Araya girenlerin olaya müdahale etmesiyle kahvedeki olayın durdurulduğu ancak sokakta tekrar devam eden tartışmada Ö.K. üzerinde bulunan silahı çıkarması sonucunda Barış Köken, bir eve sığındı.

Arkasından giden Ö.K. ise kuzenine iki el ateş etti. Ensesine ve sırtına gelen kurşunlar sonucunda olay yerinde yaşamını yitiren Barış Köken, olay yeri incelemesinin ardından cansız bedeni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Ö.K.’yı kullandığı silahla polis yakaladı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Ö.K. kuzeninin dayısından zorla para aldığı için öldürdüğünü söyledi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.