Kurtuluş’tan Mezarlık Ziyareti!

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer’in başlattığı uygulama büyük ilgi gördü. Kurtuluş Mahallesi’nin bir çok sakini bugün mezarlık ziyaretlerini ücretsiz olarak gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Göçer, ilgiden oldukça memnun görünürken, vatandaşlara böyle..

Kurtuluş’tan Mezarlık Ziyareti!
Yayınlanma: Güncelleme: 163 views

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer’in başlattığı uygulama büyük ilgi gördü. Kurtuluş Mahallesi’nin bir çok sakini bugün mezarlık ziyaretlerini ücretsiz olarak gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Göçer, ilgiden oldukça memnun görünürken, vatandaşlara böyle bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Kurtuluş Muhtarı Göçer’in uygulayacağı mezarlık ziyaretleri ücretsiz olacak projesini, İncirliova Belediyesi’de 4 mahalle ile uygulamaya almıştı. Muhtar Göçer yaptığı açıklamada, “Kurtuluş Mahallesi’nde ilgi belediye araçlarından daha çok muhtarlığın tutmuş olduğu araçlara oldu. Bu ilgi içinde vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk kez gerçekleştirilen bu uygulama görevde olduğum sürece her bayram arefesinde yapılacak. İncirliova Belediyesi’nin de böyle bir uygulamayı gerçekleştirmiş olmasından oldukça memnun oldum. Umarım bir dahaki uygulamalarını tüm mahalleleri kapsayacak şekilde yaparlar.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.