Kurtuluş’ta Çocuklar Mutlu!

Okullara verilen yarı yıl tatilinde çocuklar için Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlattığı “Camiye Koşuyorum, Namazla Buluşuyorum” etkinliğine katılım gösteren Kurtuluş Mahallesi’nin çocuklarına bir destekte Muhtar Mustafa Göçerden geldi. Çocuklara namazı sevdirmeye..

Kurtuluş’ta Çocuklar Mutlu!
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Okullara verilen yarı yıl tatilinde çocuklar için Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlattığı “Camiye Koşuyorum, Namazla Buluşuyorum” etkinliğine katılım gösteren Kurtuluş Mahallesi’nin çocuklarına bir destekte Muhtar Mustafa Göçerden geldi. Çocuklara namazı sevdirmeye yönelik yapılan bu etkinliğe hediyelerle destek veren Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer, İncirliova Romanlar Kültür, Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nden aldığı desteklerle çocukları mutlu etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Göçer, “Şevkatle onlari misafir eden istasyonüstü Camii görevlisi Erol Deren ve Mustafa Özkaya hocalarımıza, bizlere bu güzel etkinlikte yanlız bırakmayan derneğimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.