Kurtuluş, Eski Binalardan Kurtuluyor!

Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı’nın başlattığı çalışma neticesinde mahallede kullanılmayan, eski yapıların yıkım işlemi gerçekleştiriliyor. İncirliova Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen yıkım işlemlerinden mahalle sakinleri de oldukça memnun. Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer yaptığı..

Kurtuluş, Eski Binalardan Kurtuluyor!
Yayınlanma: Güncelleme: 272 views

Kurtuluş Mahalle Muhtarlığı’nın başlattığı çalışma neticesinde mahallede kullanılmayan, eski yapıların yıkım işlemi gerçekleştiriliyor. İncirliova Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen yıkım işlemlerinden mahalle sakinleri de oldukça memnun.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer yaptığı açıklamada “Mahallemiz içerisinde kullanılmayan, içerisinde her türlü pisliği barındıran evlerin yıkımına başladık. Vatandaşlarımızın güvenliği ve sağlığı için atılması gereken bir adımdı. Bu konuda bizlere destek veren İncirliova Belediyesi yetkililerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Yıkım işlemlerinin yapılabilmesi için ev sahiplerinden özel izin alarak çalışmalarını yürüten Mahalle Muhtarı Göçer, “Konuyu tüm ayrıntılarıyla vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Eski ev sahibi olan mahalle sakinlerimizinde bu konuda destekçi olmasını rica edip, işlemler için gerekli olan tutanağı doldurtarak yıkım işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.