Kurtuluş Adayı Göçer, Tüm Adaylara Örnek Oluyor

31 Mart 2019 Yerel seçimlerine az bir süre kala İncirliova’daki Mahalle Muhtar Adayları kesinleşiyor. Ancak gözle görülen ve yapılan reklamlarda tüm adaylarda ortak noktalar bulunuyor. Geçen dönem Efsane Başkan Ünal..

Kurtuluş Adayı Göçer, Tüm Adaylara Örnek Oluyor
Yayınlanma: Güncelleme: 259 views

31 Mart 2019 Yerel seçimlerine az bir süre kala İncirliova’daki Mahalle Muhtar Adayları kesinleşiyor. Ancak gözle görülen ve yapılan reklamlarda tüm adaylarda ortak noktalar bulunuyor.

Geçen dönem Efsane Başkan Ünal Dirik’e çok az bir farkla kaybeden Mustafa Göçer’in yapmak istediği tüm projeler, neredeyse tüm adaylar tarafından alıntı yapılmış.

Bu durumdan oldukça mutlu olan Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Göçer “Doğru yoldayız ki, örnek alınıyoruz.” açıklamasında bulundu. Göçer açıklamasının devamında “Mutlaka benzer projeleri yapmak isteyen muhtarlarımız çıkacaktır. Ancak unutulsun istemem! Ben maaş ve sigorta yokken de vardım. Projelerimi kullanmak isteyen adaylar, öncelikle maaş almayacaklarına dair, noterden bu beyanlarını tastik ettirsinler.” dedi.

Bu dönemki aday çokluğunun tamamen maaşa dayalı olduğunu düşünen Göçer, para karşılığı hizmet vermek isteyenleri, özel sektörde daha çok gelir sağlayabilecekleri konusunda uyardı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.