Küçükağa’dan Örnek Davranış

İncirliova’da yıllardır sebze meyve toptancılığı yapan Küçükağa, Cumhuriyet Mahallesi’nde açtığı perakende satış mağazasında örnek bir davranışa imza attı. Küçükağa işletmesinin sahibi olan Sadık Tepedüzü, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara destek..

Küçükağa’dan Örnek Davranış
Yayınlanma: Güncelleme: 259 views

İncirliova’da yıllardır sebze meyve toptancılığı yapan Küçükağa, Cumhuriyet Mahallesi’nde açtığı perakende satış mağazasında örnek bir davranışa imza attı. Küçükağa işletmesinin sahibi olan Sadık Tepedüzü, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara destek olmak amacıyla “Hayır köşesi” oluşturdu.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki perakende satış mağazasında başlattığı bu örnek davranış ile poşetlerin içerisinde meyve ve sebze koyarak onlara yardımcı olmaya çalışan Tepedüzü, “Çevremizde durumu kötü olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla, hayır köşesi oluşturduk. Sağolsun hayır sevenlerimizde buna destek oluyorlar. Hayra bu sayede aracı oluyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.