Kostas Mitroglou kimdir?

Fransa’nın Marsilya Kulübü ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Kostas Mitroglou’nun adı son günlerde Galatasaray’la anılıyor. Basına yansıyan haberlere göre Galatasaray, Kostas Mitroglou’nu kiralayacak ve forvet bölgesine takviye yapacak. Peki, Kostas..

Kostas Mitroglou kimdir?
Yayınlanma: Güncelleme: 63 views

Fransa’nın Marsilya Kulübü ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Kostas Mitroglou’nun adı son günlerde Galatasaray’la anılıyor. Basına yansıyan haberlere göre Galatasaray, Kostas Mitroglou’nu kiralayacak ve forvet bölgesine takviye yapacak. Peki, Kostas Mitroglou kimdir ve nereli?

12 Mart 1988 tarihinde Yunanistan’ın Kavala şehrinde dünyaya geldi. Forvet mevkiinde oynayan Yunan millî futbolcunun bonservisi halihazırda Fransa’nın Marsilya Kulübü’nde bulunuyor.

Kariyerine Almanya’nın Duisburg takımında başladı. Almanya’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve ülkesinin takımı Olympiakos’a 2007’de imza attı. Yine ülkesinde Panionios ve Atromitos takımlarında kiralık olarak görev aldı.

2014 yılının ara transfer döneminde İngiltere’nin Fulham takımına transfer oldu. Burada beklentileri karşılayamayan Kostas Mitroglou Olympiakos’a kiralandı.

2016 yılında İngiltere kariyerini sonlandırdı ve 7 Milyon Euro bedelle Portekiz ekibi Benfica’ya transfer oldu.

Yunan futbolcu son olarak Fransa’nın Marsilya Kulübü’ne 15 Milyon Euro’luk bonservis karşılığı transfer oldu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.