Kaya’nın Pankart Fiyaskosu!

İncirliova Belediye Başkanlığı görevi süresince şeffaf belediyecilik yapacağını belirten ve belediyenin bütçesinin nerelere harcandığını halkla paylaşacağını söyleyen Başkan Kaya’nın son pankartı fiyasko çıktı. Pankartta yer alan borç ödemeleri içerisinde yer..

Kaya’nın Pankart Fiyaskosu!
Yayınlanma: Güncelleme: 701 views

İncirliova Belediye Başkanlığı görevi süresince şeffaf belediyecilik yapacağını belirten ve belediyenin bütçesinin nerelere harcandığını halkla paylaşacağını söyleyen Başkan Kaya’nın son pankartı fiyasko çıktı. Pankartta yer alan borç ödemeleri içerisinde yer alan bazı maddelerin belediyenin ana giderlerinin olduğu, belediye şirketine ait ödemelerinde buralarda gösterildiği iddia edildi.

Yapılan pankartlı açıklamada, göreve geldiğinden bu yana sürekli sızlandığı borçları ödediklerini belirten Başkan Kaya, “İncirliova Belediye Başkanlığı” ve “İşkur” ödemelerinin ne borçları olduğunun açıklamasını henüz yapmadı.

İşçi Maaşları Borç Olarak Yansıtılmış

İşçilere şirket üzerinden yapılan maaş ödemelerini de borç olarak gösteren Kaya ve ekibi, bu konu hakkında ciddi olarak açıklama yapma ihtiyacı duyacak gibi görünüyor.

31 Mart seçimlerinin hemen ardından yapılan açıklamada 292 bin lira borç olduğunu açıklayan Başkan Kaya, pankartta 754 bin liralık akaryakıt ödemesi yaptığını açıklamış.

Toplama hesabını dahi yapamamışlar!

Başkan Kaya ve ekibi, hazırlattığı pankartta toplam 13 milyon lira borç ödediklerini belirtirken, tüm borçlar hesaplandığında ödenen tutarın 13 milyon lira çıkmadığı görülüyor.

Kendi yaptıkları pankartın üzerindeki bu gibi hatalar hakkında nasıl açıklama yapacakları merakla beklenirken, tüm bu açıklamaların hayal ürünü mü yoksa gerçek mi olduğu tartışılmaya başlandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.