Kaya ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde İncirliova’da İyi Parti’den Belediye Başkanı seçilen Aytekin Kaya ve Meclis Üyeleri bugün mazbatalarına kavuştu. Aydın Adliyesi çıkışı tebrikleri kabul eden İncirliova’nın yeni yöneticileri, basına poz..

Kaya ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde İncirliova’da İyi Parti’den Belediye Başkanı seçilen Aytekin Kaya ve Meclis Üyeleri bugün mazbatalarına kavuştu. Aydın Adliyesi çıkışı tebrikleri kabul eden İncirliova’nın yeni yöneticileri, basına poz verdi.

İncirliova Belediye Meclisi’nde yer alacak isimler ise; Millet İttifakı’ndan Murat Gören, Fatma Tabak, Mehmet Güler, Murat Şayık, Mustafa Aytekin, Şenay Tekin, Kenan Balcı, Muammer Öztürk, Mehmet Çelebi ve Selda Şen
Cumhur İttifakı’ndan Şevki Can, Levent Güleçyüz, Ali Şimşek, Hasan Güneş, Engin Erğun, Nedim Yıldız, Polat Tanrıkulu, Fatih Subaşı, Mustafa Karayiğit ve Hatice İrik
DSP’den ise Bekir Kaykı ve Mustafa Kayhanlar seçildi.

İncirliova’nın yeni Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya soruların “Uzun bir süreç oldu, bunu nasıl değerlendireceksiniz?” sorununa, “Bizim için süreç uzun olmadı, 33 günde İncirliova’da İyi Parti ve CHP’nin ittifak adayı olarak seçimi kazandık. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Konuşmasının devamında devir teslim törenine değinen Kaya, “Devir teslim nasip olursa Perşembe günü yapılacak.” dedi.

“Nasıl bir tablo sizi bekliyor, bir planınız var mı?” sorusuna cevap veren Kaya, “Tablo biraz hüsran gibi görünüyor. Ama iyi günler bizi bekliyor. Ticaret kafasıyla bu işi halledeceğiz.” dedi.

Bir muhabirin sorduğu, “Kuşadası ve Germencik Belediye Başkanları göreve gelir gelmez makam araçlarını çektiler, böyle bir çalışmanız olacak mı?” sorusuna cevap veren Kaya “Ben göreve gelmeden çektim hepsini. Pazartesi günü çektim hepsini.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.