Kaya, Son Günde de Gökmen’e Vurdu!

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ve ekibi seçimin son gününde Atatürk Anıtı’nda halkla buluştu. Burada projelerini anlatan ve vatandaşın sorunlarından bahseden Kaya, yer yer CHP’den Belediye Başkan..

Kaya, Son Günde de Gökmen’e Vurdu!
Yayınlanma: Güncelleme: 303 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ve ekibi seçimin son gününde Atatürk Anıtı’nda halkla buluştu. Burada projelerini anlatan ve vatandaşın sorunlarından bahseden Kaya, yer yer CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Osman Gökmen ve mevcut Başkan Gürşat Kale’ye vurdu.

Konuşmasında, “Saygıdeğer İncirliova hemşerilerim hepinize merhaba. Bu güzel katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 1.5 aydır koşturuyoruz bu güzelliğinizden dolayı beni çok mutlu ettiniz. Allah nasip ederse Pazar akşamı yine burada olacağız. Yoğun bir seçim çalışması geçirdik. Çok yol yürüdük. Bu kadar güçleneceğimi, beni bu kadar sahipleneceğinizi bilmiyordum, Allah razı olsun. Bu güzelliklerden dolayı tüm Aydın, İncirliova’dan bahsediyor.

Ben siyaset başladığımda o zaman Belediye Başkanımız Yaşar Kocabıyık’tı, Belde Başkanı Yahya Ümit Orbay’dı. Ben siyasette onlarla dürüstlük öğrendim, ahlak öğrendim. Alnımız açık yüzümüz pak. Hiçbir zaman babamın şapkasını yere eğmedim. Benim Babam o zaman Almanya’daydı. 1973’te Beni Dayım ilkokula yazdırdı. Başımda ne annem nede babam vardı.

İlk ticari hayatıma ise Ahmet Ali Başçı’nın yanında başladım. Hayatımda onun sayesinde kötü hiçbir şey öğrenmedim. 26 yıllık evliyim, eşime bir kez sensin demedim. Öyle bir aile terbiyem var.

Bugün birileri çıkmış benim hakkımda yazı yazmış. Beni İncirliova’nın bütün kadınları tanır, bütün kızları tanır. Ben Melek gibi adamım, ben eşimin kalbini kırmadım. Onu yazanları kazandıktan sonra, CHP İlçe Yönetimi ile birlikte gerekeni yapacağım. Onları CHP’nin kapısının yanından geçirmeyeceğim.

Kumarhane’nin yolunu bilmem!

51 yaşındayım Kuşadası’nda kumarhane, otel bilmem. Hayatımda görmedim. Kumarhane’nin kapısı nereden açılır bilmem. Kıbrıs’ta Kumarhane’nin kapısı nerden açılır bilmem. Kıbrıs’ta alın teriyle kazanmayıpta, çoluğunun çocuğunun parasını kumarhanede yiyen hainler beni eleştiriyor. Beni eleştirecek adam annesinin, babasının, hanımının parasıyla yapmayacak. Ben alın teriyle kazandım. Kahvecilikle başladım, tüpçülükle başadım, sarrafçılıkla başladım. Kardeşimle birlikte yaptık bunları. Biz hiçbir zaman haram yemedik. Haram yiyenlerin, kul hakkı yiyenlerin hesabını seçimden sonra soracağım.

Osmanbükü’nün ovasını peşkeş çekti

Ben halkım için geldim. Halkım için olacağım. Belediye kapısı herkese ardına kadar açık olacak. Belediye’yi birlik yöneteceğiz. Belediye’nin büyük kapısından 3 kişi değil, hep birlikte gireceğiz. Belediye’de israf olmayacak. Şu andaki belediyede israf bitmiyor. Her yeri sattılar. Osmanbükü’nü de cehenneme çevirdi. Oranın güzel ovasını peşkeş çekti.

Kazım Günaydın Ağabey’in İncirliova’ya doğalgaz getirdi. Ara sokaklar hariç ana caddelere geldi. O eksikleri göreve gelir gelmez halletmiş olacağız. Düzgün çalışan, alın teriyle çalışan evlatlarımızla işimiz yok. Ancak işe gelmeden para alan 38 tane işçi var. Bunların hesabını soracağım. Erbeyli’nin sahasını satıp, onları beslemenin hesabını soracağım. Ben 2 aydır geziyorum. Herkes işsizlikten bahsediyor. Belediye’ye 100 tane dışarıdan işçi almış. Arkadaşım bu memleketin kendi evlatlarını neden almadın. Bunların hesabını soracağım. Allah nasip eder göreve gelirsem, herkes köyüne gidecek.” dedi. Ardından projelerini anlatan ve pazar günü kendisi için destek isteyen Kaya’nın ardından Özlem Çerçioğlu, İncirliova’ya seslendi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.