Kaya Kendi Aracını Makam Aracı Yaptı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, seçim kampanyası döneminde verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Başkan Kaya ilk icraat olarak makam aracı kullanmayı bıraktı kendi aracını makam aracı yaptı. 31 Mart mahalli..

Kaya Kendi Aracını Makam Aracı Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 563 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, seçim kampanyası döneminde verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Başkan Kaya ilk icraat olarak makam aracı kullanmayı bıraktı kendi aracını makam aracı yaptı.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde İYİ Parti’den İncirliova Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Aytekin Kaya, örnek bir uygulamaya imza attı. Seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmeye başlayan Belediye Başkanı Kaya, ilk icraat olarak belediyeye ait makam aracını bırakarak kendi aracını kullanmaya başladı.

Başkan Kaya, diğer birimlerde de iş dışında belediye araçların kullanılmaması talimatı verdiğini belirterek, “Seçim süreci boyunca verdiğim sözlerin en başında halkın içinde olmak vardı. İlk olarak makam aracını kullanmayı bırakarak başladım. Çok özel bir durum olmadığı sürece makam aracı kullanmayacağım. Çalışan personelin de iş dışında belediyeye ait araçları kullanmaması talimatını verdim. Söylediklerimizin arkasındayız ve çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.