Kaya Kazanırsa, Başarı CHP’lilerindir!

İncirliova’da seçim çalışmalarının son haftasına girilirken, tüm partiler son ve en büyük kozlarını oynamaya başladı. Parti ve adaylarda görsel çalışmalar, yapılan açıklamalar, konvoylar ve seçim bürolarındaki yoğunluk üst düzeyde ilerliyor…

Kaya Kazanırsa, Başarı CHP’lilerindir!
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova’da seçim çalışmalarının son haftasına girilirken, tüm partiler son ve en büyük kozlarını oynamaya başladı. Parti ve adaylarda görsel çalışmalar, yapılan açıklamalar, konvoylar ve seçim bürolarındaki yoğunluk üst düzeyde ilerliyor. Bir farkla…

Millet İttifakı adına İncirliova Belediye Başkan Adayı’nı belirleyecek olan İyi Parti, bu seçimlerde CHP’nin gölgesinde kalmış gibi görünüyor. Mahalle toplantılarına gidilirken insanların ilgisi, konvoy ve seçim bürolarındaki bayrak ve flamalar gösteriyor ki, İncirliova’da Aytekin Kaya kazanırsa bu CHP’nin başarısı olacak. İlk adaylarını açıkladıklarında belirsizlikler bitmeyen, tartışmaların son bulmadığı ortamı dindiren isim Aytekin Kaya oldu. Ancak Kaya’nın ismi ilk açıklandığında bu son zamanlardaki coşku ve ilgi yoktu. CHP’liler ikna olduktan sonra ise olay tam tersine dönerek, CHP’li gençler, partililer bu işi sahipleniyor ve seçim çalışmalarına başlıyor. Daha önceki seçimlerden de biliyoruz ki CHP’li seçmenler tanıtım ve eğlence üzerine çalışmalarda oldukça başarılı. Bunu İyi Parti’nin adayı olan Aytekin Kaya üzerinde de baskın şekilde belli etmeyi başardılar.

Millet İttifakı’nda her ne kadar İyi Parti aday çıkartmış olsa da görülen, kazanım gerçekleşirse CHP’nin başarısı olacak. Halk arasında ise Aytekin Kaya’nın parti geçmişi de ortaya konduğunda, CHP kendi adayıyla İncirliova’da seçim kazandı diye söyleneceği dillendiriliyor.

Seçim bürolarındaki bayrak ve flamalarda bunun göstergesi!

Millet İttifakı’nın seçim bürolarındaki görsel ve bayraklarında bunu gösterdiğini söylemek yanlış olmayacak. CHP’li gençlerin yaptığı çalışmalarla, Millet İttifakı’nın sahip olduğu seçim bürolarında da CHP’nin çalışmaları ağır basıyor.

Geçen haftalarda bu sebeple gerginlik yaşandı!

Haber kaynağımıza gelen bilgilere göre İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, bu durumdan dert yanan bazı İyi Parti’li vatandaşı dinledikten sonra bunu Kaya ve CHP yönetimine söylediği, bunun düzeltilmesi gerektiğini belirttiği ve adayın İyi Parti’li olduğunun vurgulanması gerektiğini söylediği belirtildi. Gelen bilgiler bu yönde olsa da seçim çalışmasının son haftalarına girilmişken, durumun hala aynı şekilde ilerlediği gayet açık şekilde görülüyor. Bazı CHP’li seçmende, tüm çalışmaları CHP’li gençlerin yaptığını ve bu konuda kesinlikle tüm başarının CHP’ye ait olduğununu söyledikleri dillendiriliyor. Sonuç olarak İncirliova’da “Kaya kazanırsa, CHP kazanmış olacak” diyen topluluk azımsanacak sayıda değil.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (1)

  1. sizin haberi okuduklarının akşamındaki ilk mitingte 1 tane chp bayrağı bir tane kılıçdaroğlu resmi asmamışlar. helal olsun demek ki böyle hizaya gelecek bunlar başka yolu yok. başarı iyi partinin olacak inşallah

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.