Kaya, Hürriyet Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, seçim çalışmaları için Hürriyet Mahallesi’ndeydi…

Kaya, Hürriyet Mahallesi’ni Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 225 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, seçim çalışmaları için Hürriyet Mahallesi’ndeydi. Seçim çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler veren Kaya, konuşma başında diğer başkan adaylarını hedef aldı.

Kaya konuşmasında, “Hürriyet Mahallesi’nin güzel insanları hepinize saygı ve selamlar. Ben bu mahallenin Turist Ömer’lerinden değilim. 10 yaşından bu yana Kurtuluş Mahallesi’ndeyim. Sizlerin evladıyım ben. Sizlerin tanıyorum, sizlerin öz evladıyım. Sizden biriyim. Buraya geç geldim çünkü ben sizden biriyim.

Mevcut Belediye Başkanı var Turist Ömer. 5 yıl önce geldi. Belediye Başkanı oldu. Birde Kurtuluş’a park yapıldığında geldi. Başka geldi mi? Belediyeye rahat girip çıkıyor musunuz? Allah nasip ederse birlikte rahat rahat girip çıkacağız.

İlk göreve geldiğimizde şeffaf belediyecilik olacak. Bu ilçede güzel hizmetler yapacağız. Kurtuluş Mahallesi’nde güzel bir dernek salonu yapacağız. Bu salonda dernek kuracaksınız, bende sahip çıkacağım. Gençlerimize gerekli tüm kursları yapacağız.

Ben önce Allah’ın iznini aldım, sonrasında da sizlerin izninizi aldım. Şimdi de desteklerinizi istiyorum.

Siyasete 1983 yılında Yaşar Kocabıyık’la başladım. O dönem en genç yönetim kurulu üyesiydim. O günden bu yana hepinizi tanıyorum. Turist Ömer’ler gibi dün gelmedim. Belediye Encümen Üyeliği yaptım. Yahya Ağabey’le birlikte güzel işler yaptık, düzgün hizmet ettik dedim. Ne anladılarsa, yanlış anlamışlar. 3 gündür dilinde doluyorlar. Bizim dönemimizde garibanlara hizmet vardı, halka hizmet vardı, gariban insanlara sahip çıkmak vardı.

İncirliova’ya hizmetlerimiz olacak. Mesela bu mahallede hayvancılık yapan dostlarımız vardı. At pazarı var mı? Koyun pazarı var mı? Hepsi bitti. Geldiğimizde bu pazarların hepsini açacağız.

Her yıl Mayıs ayında yapılan, Hıdırellez şenliklerini burada hep birlikte kutlayacağız. Bundan sonra bayramlarda mezarlık ziyaretleriniz belediye araçlarıyla ücretsiz olacak. Toplu sünnet yapacağız, gariban ailelerin sünnetlerinin hepsi bana ait.

Benim hiçbir partiyle işim yok. Beni akşama kadar diğer başkan adayları kötülesede, bu halk beni tanıyor. Ben onlar gibi Belediyecilik yapmayacağım. Sizin her zaman yanınızda olacağım.

Bizim güzel bir beldemiz var. Oradan aday arkadaşımız var ona da başarılar diliyorum. Acarlar Mahallesi’nin tüm sorunları orada halledilecek. Oraya bir belediye bölümü açacağız. Tüm işlemlerini orada yapabilecekler.

Muhtarlarımızla birlikte çalışacağız. Mahalle muhtarları sizin sorunlarınızı getirecek, onları hep birlikte çözeceğiz. Muhtarlara gerekli değeri vereceğim. İncirliova’da imarda büyük problem var. Garibanlar ev yapamadı. Garibanlar evlerini yapacak. Herkes evinde sıcak yatacak. Sıcak yemek yiyecek. Sizlere böyle bir hizmetimiz olacak.

Projelerimiz çok 25 tane net projemiz var. 60 tane proje yapıp 1 tanesini gerçekleştirmeyen mevcut Belediye Başkanı gibi değil, 25 tane halkın istediği proje var. Ben bunları gerçekleştirip, sizlere hizmet edeceğim.

Şu andaki mevcut Belediye Başkanı görevi devraldığında 13 milyon lira borç vardı. Şimdi ne kadar biliyor musunuz? 48 milyon lira… Belediye’yi bitirdiler, hizmet yok. Parkı boz yap, durmadan akıtıyorlar. Belediye israfla dolu. Her bir amirin altında araç var. Evine onunla gidiyor, geliyor. Bu israfı kaldıracağız. Ben mecbur kalmadıkça o makam aracına binmeyeceğim. Ben kendi aracımla gezeceğim.İncirliova Belediyesi’nde çalışan personel sayısı 360. Tarlaları sattılar bunları personele akıttılar. Biz geldiğimizde kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Bizim evlatlarımızla işimiz yok. Dürüst çalışanla çalışacağız, kul hakkı yiyenin hesabını soracağım.

Mevcut Belediye Başkanı demiş ki; İmardan anlamaz. Tabi ben anlamam. Mühendis felan değil, esnafım. 40 senedir ticaret yapıyorum. Sizlerle ticaret yaparak geldim. Geldiğimizde güzel hizmetler olacak.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.