Kaya, Gerenkova’daydı

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Gerenkova Mahallesi’ni ziyaret etti. Gerenkova..

Kaya, Gerenkova’daydı
Yayınlanma: Güncelleme: 321 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Gerenkova Mahallesi’ni ziyaret etti. Gerenkova Mahallesi’nde adaylık sürecini anlatan Kaya, göreve gelirse yapmayı düşündüğü bazı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Millet İttifakı’nın adayı Kaya konuşmasında “Sevgili Gerenkova sakinleri, bu gençlik hareketiyle 31 Mart’ta o belediyeye çıkacağız. Benim gençler için çok projem var. Gençlerle yaşamımı sürdürdüğüm için onları biliyorum. İncirliova’da gençler bu sayede çok iyi yetişecek.

Ben İncirliova Belediyesi’nde kovan bir başkan değil, seven bir başkan olacağım. Satan bir başkan değil, yapan bir başkan olacağım. Arkamda dağ gibi Topuklu Efe var. Partiniz ne olursa olsun seçiminiz İyi Parti Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya olsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.