Kaya; “Dışarıdan Gelen Personeli Köyüne Geri Göndereceğiz!”

Millet İttifakı İnciriova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Zafer Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada..

Kaya; “Dışarıdan Gelen Personeli Köyüne Geri Göndereceğiz!”
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Millet İttifakı İnciriova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Zafer Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada mahalle sorunlarını dinleyen, projelerini anlatan Kaya, mahalle sakinlerinden destek istedi.

Kaya konuşmasında, “Zafer Mahallesi’nin güzel insanları hepiniz hoşgeldiniz. Beni aşağı mahallede 7’den 70’e herkes tanır. Tanımayanlara tanıtın, bu bizim evladımız diye tanıtın. Biz geldiğimizde Allah nasip ederse, belediye israftan kurtulacak. Belediyeyi 2 gündür takip ediyoruz, kiralık bütün arabaları şu an başkanın hizmetinde çalışıyor. Bunları ortadan kaldıracağız. Hiçbir memurun, daire amirinin altında araba olmayacak. Belediye ile ilgili bir iş varsa ancak onlar kullanacak arabaları.

İncirliova Belediye’nin ana kapısından 3 kişi giriyor. Onun dışında girmek isteyenler diğer kapıyı kullanıyorlar. Güvenlik soruyor nereye gidiyorsunuz diye. Bunları sileceğiz oradan. Rahmetli Yahya abi döneminde 4 milyon borç vardı, Fadime Hanım zamanında 12 milyon borç vardı. Şu anda ise 48 milyon lira var. Sağolsun mevcut başkan ve ekibi satmadık yer bırakmadı. Ne varsa sattılar, hiçbir şey bırakmadılar. Biz geldiğimizde bu satılanların tüm hesabını soracağız. Park’ta 8 tane düğün salonu yaptı, başka hiçbir şey yok. Hepsi lüks yaşadı. Turist Ömer gibi geldiler, öyle gidiyorlar.

25 tane projemiz var, hava soğuk kısa keseceğim. Herkes belediyenin sitesinden gelir gideri görecekler. İncirliova’nın en büyük park sorununu çözeceğiz. Otopark mutlaka Kaymakamlık alanına yapılacak. İncirliova Belediyesi’nde Koçarlı, Ortaklar personelini getiriyorsunuz, İncirliova’nın yerlisi yok. İncirliova Belediyesi’nde 360 kişi çalışıyor diyorlar. Bunlara bakacağız, yerli arkadaşlarımızla işimiz yok. Ama dışarıdan gelenlerin 100 tane olduğu söyleniyor, bunları geldikleri köylere geri yollayacağız.

İncirliova’nın adını incirden aldığı için bu alanda tanıtımlar yapacağız. Kazım Günaydın’ın firmasıyla, Kırcılar’la, gerekirse dışarıdan firmalar getireceğiz. Bunu Dünya’ya tanıtacağız.

İncirliova’da tanıtılacak bir diğer ürün, benim için deveciden başkan mı olur diyenler var. Ben yörüğüm. Biz deve sucuğunu tanıtacağız. Dünya’da, Türkiye’de başka hiçbir yerde deve sucuğu diye bir şey yok. Bunun tanıtımlarını yapacağız.

Acarlar’da parksız mahalle kalmayacak, Hal, Büyükşehirle birlikte en güzel şeklini alacak. Aydın’da Özlem Hanım’a, İncirliova’da da sizin öz evladınız Aytekin Kaya’yı seçin.

Son beş yıldır İncirliova’da ne değişti. Çünkü bunlar Turist Ömer, bunlar buranın derdini bilmez. Ben aşağı mahallede her kapıya girer ismini tek tek söylerim. O aşağı mahalleye gelse, bir Şerif amcamı tanır. O da eski dava arkadaşı olduğundan. Ben sizin evladınızım, bana sahip çıkın. Bende size sahip çıkacağım, İncirliova’yı birlikte kalkındıralım.” dedi. Konuşmasında projelere anlattıktan sonra konuşmasını tamamlayan Kaya, mahalle sakinlerine ilgileri için teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.