Kaya, Atatürk’ten Yener’e yüklendi

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ve ekibi, seçim çalışmalarının devamında dün akşam Atatürk Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerine düşüncelerini aktaran ve seçilmesi durumunda yapmayı düşündüğü projeleri anlatan..

Kaya, Atatürk’ten Yener’e yüklendi
Yayınlanma: Güncelleme: 346 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ve ekibi, seçim çalışmalarının devamında dün akşam Atatürk Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerine düşüncelerini aktaran ve seçilmesi durumunda yapmayı düşündüğü projeleri anlatan Kaya, kendisi için destek istedi.

Uzun bir konuşma yapan Kaya, “Atatürk Mahallesi’nin güzel insanları hepinize merhaba, iyi akşamlar. Bu coşku ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Çıktığımız bu yolda CHP ve İyi Parti’nin ortak adayıyım. Bu münasebetle, sizlerin desteğiyle 1 Nisan’da belediyede olacağız.

Ben siyasete Yaşar Kocabıyık’la başladım. CHP’nin her kademesinde görev aldım. Bu süreçten sonrada Rahmetli Yahya Orbay’la çalıştık. Onun görev süresinde de İncirliova’ya yakışır hizmet yaptık. CHP’ye kötü bir söz söyletmedik hiçbir zaman.

DSP’nin ilçe başkanı bayan bir kardeşimiz varmış. Beni pek tanımıyor herhalde, babası tanır ama. O partiye gitti, bu partiye gitti diyormuş. Kardeşim senin adayın Anavatan Partisi’nden Belediye Başkanı oldu. CHP’den aday oldu, SYP’den aday oldu, şimdi de tabela partisi olan DSP’den aday oldu.

24 Haziran’da biz kapı kapı oy istedik ama DSP piyasada yoktu. DSP’nin Genel Başkanı var yarı İncirliova’lı, gelmiş parkın orada 100 kişiye seslenmiş. Bizim bunlarla işimiz yok, bizim sevdamız İncirliova olacak.

Bundan sonra konserleri biz yapacağız. Bugün onların son konseri!

5 yıldır mevcut Belediye Başkanı ilçede İncir Festivali yapmıyor, şarkıcı getirmiş Cumhuriyet Mahallesi’nde konser yapıyor. Buradaki insanların bir tanesi şarkıcıya gelmedi, kendi evlatları Aytekin Kaya için geldi.” dedi.

Ardından projelerini anlatan Kaya, vatandaştan destek istedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.