Kale, Sulu Park’ta Miting Düzenledi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı, İncirliova Sulu Park’ta seçim çalışmaları için miting düzenledi. Meclis Üyesi Adayları ve Ak Parti – MHP İlçe yöneticilerin hazır bulunduğu miting..

Kale, Sulu Park’ta Miting Düzenledi
Yayınlanma: Güncelleme: 240 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı, İncirliova Sulu Park’ta seçim çalışmaları için miting düzenledi. Meclis Üyesi Adayları ve Ak Parti – MHP İlçe yöneticilerin hazır bulunduğu miting oldukça kalabalık ve hareketli geçti. Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi de mitingte hazır bulundular.

Yoğun kalabalığın izlediği mitingte, bugüne kadar yaptıklarını ve yeni dönemde yapmayı planladığı projeleri anlatan Kale, vatandaştan tekrar destek istedi. Yaptığı açıklamada ” Mitingimize katılarak bizi onurlandıran siz değerli vatandaşlarımız başta olmak üzere AK Parti Aydın Milletvekilli Rıza Posacı’ya, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’e, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan’a, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Seval Bay’a, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve yönetimine, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.