Kale, Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. Yoğun yağmurun altında bile büyük bir kalabalığın olduğu gözlenen mahalle toplantısına..

Kale, Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi
Yayınlanma: Güncelleme: 168 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. Yoğun yağmurun altında bile büyük bir kalabalığın olduğu gözlenen mahalle toplantısına Kale ve ekibi yeni projelerini anlattılar.

Yaptığı açıklamada, ” Cumhuriyet Mahallesi Açık Hava Toplantımız havanın yağışlı olmasına rağmen yüzlerce vatandaşımızın katılımlarıyla gerçekleşti. Yalan, iftira, hakaret siyaseti güderek bir şeyler yapmaya çalışan zavallılara en güzel cevabı halkımız meydanlarda bugün bir kere daha verdi. Toplantımıza, katılan bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza ve Cumhur İttifakı Gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.