Juncker’den İtalya’ya ekonomik büyümeyi hızlandırma çağrısı

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Avrupa Birliğinin (AB) İtalyanın ekonomik büyümesini hızlandırması için ek önlemler almasını umduğunu söyledi. İtalya Başbakanı Guiseppe Conte ile yaptığı görüşmenin ardından Palazzo Chigide düzenlenen basın..

Juncker’den İtalya’ya ekonomik büyümeyi hızlandırma çağrısı
Yayınlanma: Güncelleme: 35 views

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Avrupa Birliğinin (AB) İtalyanın ekonomik büyümesini hızlandırması için ek önlemler almasını umduğunu söyledi.

İtalya Başbakanı Guiseppe Conte ile yaptığı görüşmenin ardından Palazzo Chigide düzenlenen basın toplantısında Juncker’ın yanında ayrıca Conte de bütçe açığı yapısına değinerek Komisyonla Aralık ayında kararlaştırılan senaryoya bir değişiklik uygulanmayacağını söyledi.

ANSA haber ajansı Şubat ayında, Avrupa Komisyonunun İtalyanın Aralık ayındaki yüksek bütçesini de göz önünde bulundurarak İtalya ekonomisi 2019 büyüme öngörüsünü yüzde 1.2’den yüzde 0.2’ye düşürmeyi değerlendirdiğini öne sürmüştü.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.