Jandarma, İncirliova’da Eğitim Yaptı

Aydın’da tarımsal hareketliliğin en fazla olduğu bölgelerden İncirliova ve Koçarlı Bölgesi’nde hasat dönemlerinde yaşanan trafik kazalarındaki yaralanma ve can kayıplarının büyük çoğunluğunun kurallara uyulmamasından kaynaklandığını belirten jandarma trafik ekipleri kasada yolculuk yapmak zorunda olanların mutlaka kasanın..

Jandarma, İncirliova’da Eğitim Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 237 views

Aydın’da tarımsal hareketliliğin en fazla olduğu bölgelerden İncirliova ve Koçarlı Bölgesi’nde hasat dönemlerinde yaşanan trafik kazalarındaki yaralanma ve can kayıplarının büyük çoğunluğunun kurallara uyulmamasından kaynaklandığını belirten jandarma trafik ekipleri kasada yolculuk yapmak zorunda olanların mutlaka kasanın içine oturmasını tavsiye etti. Kasa kenarında ya da ayakta yapılan yolculuğun daha riskli olduğunu belirten ekipler, tarımsal faaliyet yapan sürücü ve yolcuları ilk etapta cezalandırmak yerine bilgilendirip eğitim verdi. Jandarma ekiplerine teşekkür eden köylüler, bilgilendirmenin çok faydalı olduğunu belirterek bundan sonra trafik kurallarına riayet edeceklerine söz verdiler. İHA

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.