İyi Parti’nin İncirliova Adayı Mustafa Ali Ayrancı

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için hazırlıklarını yapan Millet İttifakı’ı polemiklere son verdi. İyi Parti İncirliova Yönetim Kurulu’nda bulunan yetkililer sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile noktayı koydu. Son dakika..

İyi Parti’nin İncirliova Adayı Mustafa Ali Ayrancı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için hazırlıklarını yapan Millet İttifakı’ı polemiklere son verdi. İyi Parti İncirliova Yönetim Kurulu’nda bulunan yetkililer sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile noktayı koydu. Son dakika haberi olarak verilen paylaşımda İyi Parti, Millet İttifakı adına Mustafa Ali Ayrancı’yı Belediye Başkanı Adayı olarak belirlediğini açıkladı.

Yapılan son toplantıda kesin sonuca varıldığı anlaşılan adaylık konusunun, sosyal medyaya düşmesi uzun sürmedi. İyi Parti ve Millet İttifakı adına bir çok gelişmenin yaşandığı bu son günlerde, yetkililerin bu açıklaması ile adaylık polemiği kapanmış oldu. İlçe yönetiminden çıkan kararın, Genel Merkezden resmi olarak onanması bekleniyor.

31 Mart seçimleri için İyi Parti Mustafa Ali Ayrancı ile yarışacak.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (1)

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.