İyi Parti’den Bayramda Birlik Mesajı!

Millet İttifakı’nın partileri CHP ve İyi Parti’li yöneticiler Nazilli’de buluştu. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve İncirliova’lı İyi Parti yöneticileri Nazilli’deki bayramlaşma etkinliğinde buluştular. İyi Parti MYK Üyesi ve Genel..

İyi Parti’den Bayramda Birlik Mesajı!
Yayınlanma: Güncelleme: 179 views

Millet İttifakı’nın partileri CHP ve İyi Parti’li yöneticiler Nazilli’de buluştu. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve İncirliova’lı İyi Parti yöneticileri Nazilli’deki bayramlaşma etkinliğinde buluştular. İyi Parti MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Millet İttifakı Belediye Başkanları ve ilçe yöneticileri bayramlaştılar.

Tüm yöneticilerin sırayla konuştuğu bayramlaşma etkinliğinde söz alan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, herkesin bayramını kutlarken, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.