İyi Parti’de Yalçın Sarı Sesleri

31 Mart Yerel seçimleri için aday sıkıntısı yaşayan İyi Parti’nin görüşmeleri devam ediyor. İsmail Kule’nin İlçe Seçim Kurulu’na dilekçe vererek adaylıktan istifa etmesi sonrası bazı isimlerde yoğunlaşan İyi Parti’nin en..

İyi Parti’de Yalçın Sarı Sesleri
Yayınlanma: Güncelleme: 643 views

31 Mart Yerel seçimleri için aday sıkıntısı yaşayan İyi Parti’nin görüşmeleri devam ediyor. İsmail Kule’nin İlçe Seçim Kurulu’na dilekçe vererek adaylıktan istifa etmesi sonrası bazı isimlerde yoğunlaşan İyi Parti’nin en güçlü adayının İncirliova’da önceden Esnaf ve Sanaatkarla Odası Sekreterliği ve İncirliova Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Yalçın Sarının adı geçiyor.

Haber kaynağımıza gelen bilgilere göre, Yusuf Cantürk, Aytekin Kaya, Halil İbrahim Aktemur gibi isimler geçsede bazı olumsuzluklar sebebi ile Yalçın Sarı’nın isminin ön plana çıktığı söyleniyor.

2 Mart’a kadar adaylarını belirleyeceklerini belirten İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı’nın konuyla yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında. İyi Parti içinden gelen bilgilere göre süpriz gelişmeler yaşanabilir.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.