İyi Parti’de İsmail Kule Sesleri!

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için aday arayışında olan İyi Parti’de bugün hareketli saatler yaşandı. İncirliova’lı Elektrik Mühendisi İsmail Kule, İyi Parti Aydın İl Başkanlığı’na Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda..

İyi Parti’de İsmail Kule Sesleri!
Yayınlanma: Güncelleme: 397 views

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için aday arayışında olan İyi Parti’de bugün hareketli saatler yaşandı. İncirliova’lı Elektrik Mühendisi İsmail Kule, İyi Parti Aydın İl Başkanlığı’na Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Daha önce Yusuf Cantürk, İncirliova İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Ali Ayrancı gibi isimlerin geçtiği Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda, bugün yeni bir isim öne çıktı.

İncirliova’lı Elektrik Mühendisi İsmail Kule, Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Kule’nin başvurusunda Aydın İyi Parti İl Başkanı Cemal Sarı ve İncirliova İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak katılım gösterdiler. İyi Parti İl Başkanı Cemal Sarı, Aday adaylığı başvurusunda bulunan Kule’ye İyi Parti rozeti taktı. Gelen kaynaklardan alınan bilgilere göre, Kule’nin adaylığı için teklif geldiği ve bu sebeple başvuru yaptığı dillendiriliyor.

Uzun süredir süren Millet İttifakı ve İyi Parti’nin Belediye Başkan Adaylığı konusu, kısa süre içerisinde son bulacağa benziyor. Edinilen bilgilere göre, Kule’nin ismi İl genelinde ön plana çıkmış görünüyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.