İşte Anket Sonucu! Temel Mi? Kale Mi?

İncirliova’da siyaset ortamı ısınırken, sitemizin açılışı ile birlikte ilk anketimizi başlatmıştır. 1 hafta süren ilk anketimizde, şu ana kadar adaylıkları kesinleşmiş olan adaylardan Bağımsız Aday Şerif Temel ve Cumhur İttifakı..

İşte Anket Sonucu! Temel Mi? Kale Mi?
Yayınlanma: Güncelleme: 399 views

İncirliova’da siyaset ortamı ısınırken, sitemizin açılışı ile birlikte ilk anketimizi başlatmıştır. 1 hafta süren ilk anketimizde, şu ana kadar adaylıkları kesinleşmiş olan adaylardan Bağımsız Aday Şerif Temel ve Cumhur İttifakı (MHP) Adayı Mevcut Başkan Gürşat Kale yarıştılar.

incirliovahaber.com ve Facebook sayfamız üzerinden toplamda 1083 oy kullanıldı.

Oy dağılımı ise şu şekilde oldu.

1- Gürşat Kale – 573 oy (%53 oy oranı)

2- Şerif Temel – 510 oy (%47 oy oranı)

Başa baş geçen ankette, İncirliova’lı seçmenler Gürşat Kale’yi 1. seçerek, 31 Mart için bir sinyal vermiş oldular. Şerif Temel’in bağımsız olarak seçimlere girecek olmasının negatif etkisi var mıdır bilinmez fakat incirliovahaber.com’da çıkan sonuçlara göre seçmenler Şerif Temel’in yeniden başkan olmasını onaylamış değiller. Seçim atmosferinin ısınmasıyla, yapılacak kampanyalar ve vaad edilen projelerle yeni anketlerde sonuçlar değişecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bir sonraki anketimizin başlaması için tüm partilerin adaylarının kesinleşmesi beklenecek. Ardından seçim süresinde sitemiz ve Facebook üzerinden anketimize oy verebileceksiniz.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.